Försäljning Hotell, Saranda, Sarandë, Albanien, Street:Sarande

Försäljning - Cod. 25688

  • Typ: Hotell
  • Område: 600 m²
  • Antal rum: 13
  • Våning: 5
  • Byggnadsvilkor: Good

Faciliteter och Business (Lägenhet, Hotel, Bar-brun) till salu i Saranda-Albanien G0003

Detta är ett 5 våningshus anläggningar == 600 m / 2 och 118 m / 2nd Floor

Certifikatet har obkekte egendom (inteckning)

--- Super fynd pris av 570 000 euro

Beskrivning och funktions anläggningen:
Första våningen
Egentligen är första våningen fungerar som en kaffebarer.
Från denna premiss garanterat dagliga omsättningen mer tillfredsställande inkomst, tack vare sitt läge i ett av de mest befolkade skärnings 24 timmar om dygnet.
Andra våningen
Andra våningen har lägenheter som består av två sovrum + ett rum-kök Salon + två badrum.
Golv tredje och fjärde
Tredje våningen och den fjärde består av 7 studio apt 1 + 1 + en toalett + 1 balkong.
Genom att hyra över vintern i olika kunder såsom studenter som studerar i staden. Unniversiteti ligger bara 100 meter från objektet. vardag och kunder som kommer till största delen från stadens sjukhus, som har status som ett regionsjukhus.
Men med stora intäkter tillhandahålls under turistsäsongen från kraven för höga för att rymmas annan utväg semestrande till staden Saranda.
Begäran kommer som därför att föremålen ligger bara 100 meter från havet och Central City promonade.
Femte våningen
Femte våningen består av en platt-vind
Ett sovrum + ett -sallon rum + matsal + kök + toalett + en rymlig veranda med utsikt över havet mycket avkopplande och staden.
Om staden Saranda
Saranda ligger i södra Albanien. Det kustland. Det finns en geografisk position och mycket gynnsamt klimat, vilket gör ett viktigt turistmål.
Tvättade av vattnet i Joniska havet. Att vara södra Albanien landa gränsar med grannlandet Grekland. Det finns 2 post - avfart söder KAKAVI och QAFBOTA i dem utöva statlig funktion i tullen som utförs alla förfaranden i samband med kommersiell verksamhet mellan de två länderna. Också utförs och vice versa rörelse folk i båda länderna. Med sjögränser med ön Korfu. Saranda har en port som gör det möjligt att förankra båtar av olika storlekar och även sjöfarten. Under dessa omständigheter gjorde det möjligt att inresa och utresa för utländska medborgare i olika turistmål, är det värt att notera att Saranda har i sin famn allra tidigaste arkeologiska platser som: Butrinti feniciska "Finiqi Idag" Klostret 40 helgon osv.
Men också Saranda kännetecknas av rena stränder med fin sand och varmt vatten. Det bör understrykas orörda stränder, Mexikanska Bitola. Fortsatt Kakome bay, KROREZA, CAVE vi Lukovë, Borshi Ksamili.
Denna stad har huvudsakliga inkomst från turismen. Den senaste utvecklingen storsatsning här branschen har gett urbana infrastrukturinvesteringar i partnerskap med privata investerare som har investerat kraftigt i den här branschen.
Med tanke på att priserna på hotellet turismen här är de mest konkurrenskraftiga i regionen turistmål, är flödet av besökare ökar ständigt. Ökande ankomsten av ett stort antal besökare har ökat efterfrågan på lägenheter.
Staden Saranda, även kallad den soliga staden, som kännetecknas av 290 soldagar, med temperaturer relativt den högsta i regionen. Detta ger möjlighet semesterfirare att planera sin semester som ekonomisk, d.th.m att du kan slappna av även under andra månader som t.ex. maj, juni, september, som kännetecknas av erbjudandet ganska sparsam
Kontakt
00355694801295
www.sarandainvestproperty.com
info@sarandainvestproperty.com
sarandainvestproperty@yahoo.com

Fråga efter denna bostad


Sarandainvestproperty Agency
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB