Försäljning 3:a, Tirane, Tirane, Albanien, Rr.Kosovareve

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 14784

  • Typ: 3:a
  • Område: 120 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 7

Det mest ambitiösa projektet "Orion Construction " är bostadskomplex "Tower Bridge ".
Representeras av en byggarbetsplats 100,000 kvadratmeter, mycket nära Dajti berg och den renaste område i huvudstaden, är detta ett utmärkt tillfälle för medborgarna.

Detta komplex erbjuder kvalitet konstruktion, botemedlet i varje detalj. Kommersiella lokaler, bostäder alla typer av typologier 1 +1, 2 +1 och 3 +1, två våningar garage, grönområden och en avslappnad miljö.

Projektet har en särskild betydelse för oss, inte bara på grund av sitt arbete volymer, men i synnerhet på grund av den höga kvalitetskrav som vi avser att bevara i alla byggprocessen och i alla de tjänster som erbjuds till våra kunder.
Denna maximala vård är särskilt framgår av konsulttjänster på den italienska, mycket erfarna projektion och företag genomförandet.

"Orion Construction" har varit verksamt på byggmarknaden för ungefär tio år. Detta företag erbjuder till den albanska marknaden ett nytt, europeiskt koncept, om uppehålls-och affärsmiljöer, i linje med europeiska normer och föreskrifter. De senaste innovationerna i prognosen processen, liksom den stora implementerat teknologi garanterar hög kvalitet på resultaten för nuet och framtiden.

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB