Försäljning 2:a, Saranda, Vlorë, Albanien, Sarande - Quarter No 1 , Street Karl Gega

Försäljning - Cod. 43352

  • Typ: 2:a
  • Område: 97 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 3
  • Byggnadsvilkor: Excellent

Exotisk lägenhet till salu i Saranda
Ge dig ut på en oöverträffad livsupplevelse i Saranda med denna minutiöst designade lägenhet, inbäddad i en stad känd för sina 300 dagar av sol och ett mycket gynnsamt klimat.
Kliv in i en värld av raffinerat kustliv med denna exceptionella 2-rumslägenhet belägen på 3:e våningen i Exotic Residence i Saranda City. Bestående av 2 sovrum, ett stort vardagsrum med kök, 2 badrum och en strategiskt placerad balkong och havet i sydostläge. , utstrålar bostaden en atmosfär av raffinerad elegans.
Med en expansiv 96,27 kvadratmeter noggrant designad bostadsyta, utstrålar denna bostad sofistikering och komfort.
Beläget bara 300 meter från havet, har du förmånen att njuta av fantastisk havsutsikt från din lägenhet.
Den genomtänkta planlösningen består av ett genomtänkt utrustat kök, två smakfullt inredda badrum och en generös salong, vilket skapar en inbjudande atmosfär för både avkoppling och underhållning. Njut av panoramautsikten över havet som pryder lägenheten och ger ett dagligt spektakel av naturlig skönhet.
Exotic Residence är inte bara ett hem; det är en livsstil. Njut av lyxen av ett Incasso-ventilationssystem, vilket säkerställer ett kontinuerligt flöde av frisk luft i hela lokalen. Byggnaden är utrustad med en bekväm hiss, vilket ger sömlös tillgång till din privata tillflyktsort.
Denna sofistikerade bostad representerar en harmonisk blandning av lyx och funktionalitet.
Parkering är en bris med ett dedikerat privat utrymme, vilket garanterar säkerheten och bekvämligheten för ditt fordon. Titeln på denna prestigefyllda bostad är "Exotic Residence", en passande moniker för en bostad som fångar kärnan av kustcharm.
Saranda City, känd för sitt gynnsamma klimat med häpnadsväckande 300 soldagar per år, skapar förutsättningar för en idyllisk Medelhavsupplevelse. Lägenhetens strategiska läge gör den inte bara till ett önskvärt boende utan också en utmärkt investeringsmöjlighet för Airbnb-turism.
Som ett bevis på sitt engagemang för ett lyxigt boende, erbjuder Exotic Residence en pool som tillåter invånarna att sola sig i nöjen av avkoppling i vatten. Den årliga administrationen säkerställer att fastigheten förblir oklanderligt underhållen, vilket ger invånarna sinnesfrid och frihet att njuta av sin omgivning.
Prissatt till 192 550 €, denna exceptionella lägenhet erbjuder en sällsynt möjlighet att omfamna kustnära livsstil. Flexibla avbetalningsalternativ gör ägande mer tillgängligt och gör drömmar till verklighet.
Säkra din plats med en bokningsavgift på 5 000 €. Underteckna notariekontraktet och betala 60% av värdet. Resterande 30% kan ordnas enligt köparens förslag. De sista 5 % ska betalas vid mottagande av nyckeln och de sista 5 % vid erhållande av ägarcertifikatet.
Deadline för slutförandet av byggandet av lägenheterna i Exotic Residence är september 2024
Oavsett om du söker en fridfull bostad eller en smart investering, är Exotic Residence en ledstjärna för sofistikering och kusttjusning. Missa inte
chans att göra denna särpräglade fastighet till din egen
Välj Eron Çumani som din pålitliga fastighetsmäklare för en beprövad meritlista som sträcker sig över 15 år och över 100 framgångsrika transaktioner med köpare över hela världen. Licensierad av det albanska justitieministeriet tillhandahåller vi sakkunnig juridisk och immobiliari konsultation för att säkerställa en sömlös och säker fastighetsupplevelse.
Det som skiljer oss är vår mångsidiga portfölj av fastigheter, som erbjuder dig ett brett utbud av alternativ för att hitta den perfekta matchningen för dina behov. Eron Çumani Real Estate är stolta över att tillhandahålla flexibel och angenäm prissättning, för att säkerställa att din investering överensstämmer med din budget och dina preferenser.
Vårt engagemang för transparens sträcker sig till finansiella transaktioner, där vi erbjuder konsulttjänster med de lägsta provisionssatserna genom välrenommerade banker. Din ekonomiska trygghet är vår prioritet.
Vill du anpassa ditt boende? Vi erbjuder en unik tjänst för att designa ofärdiga fastigheter efter ditt tycke, skapa ett hem som verkligen speglar din stil och dina preferenser.
För fastighetsägare sträcker sig våra tjänster utöver transaktionen. Vi utmärker oss i fastighetsförvaltning, särskilt under turistsäsongen, oavsett om det är genom Airbnb eller traditionell uthyrning. Låt oss ta hand om detaljerna samtidigt som du drar nytta av fördelarna med din investering.
För att förbättra kommunikationen och förståelsen tillhandahåller vi licensierade översättningstjänster, vilket säkerställer att varje aspekt av din fastighetsresa är tydlig och begriplig.
Välj Eron Çumani Real Estate – där erfarenhet, integritet och ett kundcentrerat tillvägagångssätt möts för att göra dina fastighetsambitioner till verklighet.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Sarandainvestproperty Agency
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB