Försäljning Hus, Delvine, Delvinë, Albanien, Delvine

Försäljning - Cod. 43365

  • Typ: Hus
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1
  • Byggnadsvilkor: Good

Upptäck lugnet i Delvines "Papuçi"-kvarter, bara en naturskön 20-kilometers bilresa eller bara 20 minuter från den livliga staden Saranda. Denna privata tillflyktsort, en bostad noggrant utformad år 2000, sträcker sig över 100 kvadratmeter inom en vidsträckt 1000 kvadratmeter stor tomt prydd med blomstrande citrusfrukter.

Gå in i värmen i detta hem med två sovrum, ett mysigt vardagsrum med en charmig skorsten, ett välutrustat kök och ett uppfriskande badrum. Den genomtänkta designen och layouten skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för både avkoppling och underhållning.

Den här fastigheten ligger inbäddat i ett lugnt bostadsområde och erbjuder en fridfull tillflyktsort samtidigt som den är bekvämt nära Sarandas bekvämligheter. Prissatt till €135 000, detta boende inkluderar inte bara ett hem utan en duk av möjligheter. De vidsträckta 1000 kvadratmeterna marken ger en öppen inbjudan att föreställa sig och skapa – kanske din drömpool eller andra inspirerande utomhusmiljöer.

För dem som uppskattar djurs sällskap ger det stora utrymmet en fristad för katter, hundar eller till och med hästar, vilket säkerställer att alla familjemedlemmar, lurviga eller på annat sätt, känner sig hemma. Omfamna chansen att odla en livsstil av lugn, kreativitet och förbindelse med denna förtjusande fastighet i Delvine.
Inbäddat bara 20 minuter från Sarandas förtrollande stränder utvecklas Delvine, Albanien, som en fristad där livsstil sömlöst smälter samman med historia och skapar en fängslande livsupplevelse. Bortom närheten till det magiska Sarandahavet erbjuder Delvine en unik charm som lockar dem som letar efter en plats där natur, historia och gemenskap möts.

I Delvine sammanflätas tjusningen av ett långsammare liv med löftet om bio-matskatter. Föreställ dig att promenera genom lokala marknader, där landets välgörenhet hyllas genom en mängd färska, ekologiska produkter. Tillgången på biomat förbättrar inte bara den kulinariska upplevelsen utan främjar också en hälsosammare livsstil från jord till bord, i linje med den växande preferensen för ett hållbart liv.

Genomsyrad av historia står Delvine som ett levande bevis på Albaniens rika kulturella gobeläng. Kullerstensgator slingrar sig genom staden, vilket leder till arkeologiska skatter som viskar berättelser om antika civilisationer. Från antika ruiner till välbevarade landmärken, varje hörn av Delvine ekar med ekon från tidigare århundraden, vilket ger en känsla av anslutning till rötterna till denna fängslande lokal.

Delvines sanna hjärtslag ligger dock i dess varma och välkomnande gemenskap. Staden pryds av vänliga människor som omfamnar nyanlända med öppna armar. Oavsett om de deltar i konversationer på lokala kaféer, deltar i samhällsevenemang eller bara njuter av livets dagliga rytm, befinner sig invånarna i en känsla av tillhörighet som definierar essensen av Delvine.

Att välja att bo i Delvine är en inbjudan till en livsstil där Sarandahavet ligger bara ett stenkast bort, där biomat är en kulinarisk njutning, där historien är en levande följeslagare och där det vänliga samhället blir en utökad familj . Delvine lockar dem som inte bara söker en plats att bo utan en destination där varje dag är ett kapitel i en berättelse vävd med natur, historia och värmen från dess människor.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Sarandainvestproperty Agency
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB