Försäljning Villa, Tirane, Tirane, Albanien, Rruga Qemal Stafa, Te Kryqezimi I Oxhakut

Försäljning - Cod. 43807

  • Typ: Villa
  • Område: 778 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1

Projektet erbjuder en exklusiv möjlighet att investera i ett högkvalitativt bostadskomplex. På en stor yta av 21 800 m² byggs 28 moderna hus, designade enligt högsta standard för kvalitet och komfort. Varje hus har en boyta på 48 m² och står på en egen tomt på cirka 400 m² (total yta per fastighet är cirka 778 m²). Dessutom drar de boende nytta av gemensamma utrymmen som inkluderar bland annat en pool, en grillplats och panoramaterrasser.

Bostäderna är byggda av hållbara, väderbeständiga material som flygplansgodkänd aluminium och bambu och är fullt möblerade. Interiören är gjord av högkvalitativa material som svart marmor och vit sten. Byggnaderna är också utrustade med intelligenta styrsystem som inkluderar automatiserade entrésystem, ljusstyrning och luftkonditionering. Tack vare förbättrad isolering och energieffektivitetssystem är driftskostnaderna låga och energieffektiviteten hög.

Priset på huset är 200 000 euro. Det finns attraktiva rabatter när du köper flera hus: 5 % rabatt när du köper 4 hus, 10 % rabatt när du köper 8 hus, 15 % rabatt när du köper 16 hus och 20 % rabatt när du köper alla 28 husen. Ohri View-projektet riktar sig till internationella köpare som letar efter en investeringsmöjlighet i en av Europas vackraste regioner och erbjuder fullt juridiskt stöd för att göra köpet. Projektet beräknas vara klart våren-sommaren 2025.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB