Försäljning 1:a, Saranda, Sarandë, Albanien, Sarande - Quarter No 2 , Street RRuga 6

Försäljning - Cod. 43344

  • Typ: 1:a
  • Område: 83 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Lägenhet med havsutsikt
Fördjupa dig i symbolen för ett raffinerat boende med denna minutiöst utformade lägenhet till salu i Saranda, som erbjuder en exklusiv blandning av elegans och funktionalitet. Beläget i ett utmärkt läge, spänner denna bostad på andra våningen över en total yta på 83 m², vilket ger ett lyxigt boende som utstrålar sofistikering.
Den genomtänkta planlösningen omfattar ett sovrum, ett rymligt vardagsrum, ett välutrustat kök, en smakfullt designad toalett och en balkong, vilket säkerställer både komfort och estetisk tilltalande. Belägen i den sydöstra delen av byggnaden, fångar lägenheten essensen av naturligt ljus och erbjuder en fridfull oas i den livliga staden.
Priset för 99 600 €, detta erbjudande inkluderar premiumfunktioner som dörrar, kakel och hydrosanitära set på toaletterna – ett bevis på den noggranna uppmärksamheten på detaljer och engagemanget för kvalitet. Fastigheten byggdes 2020 och åtföljs av ett omfattande ägarcertifikat, vilket ger säkerhet och juridisk klarhet.
Lägenheten stoltserar med bekvämlighet och tillgänglighet, är utrustad med hiss och genomgår årlig administration för en sömlös ägarupplevelse. Detta boende ligger bara 1000 meter från havet och erbjuder en perfekt balans mellan urbant liv och lugn vid kusten.
Upplev komfort året runt med det elektriska värmesystemet, med ett individuellt kontrollsystem, kompletterat med en luftkonditionering för personlig klimathantering. Allmän parkering i närheten ökar bekvämligheten för både boende och gäster.
Denna fastighet ligger i utkanten av staden och ger en fläkt av frisk luft och erbjuder en panoramautsikt över havet och stadsbilden. Njut av en livsstil borta från stadsbuller och trafik, där varje detalj är noggrant kurerad för att säkerställa en oöverträffad livsupplevelse.
Skäm bort dig åt tjusningen av denna pärla i Saranda - ett boende där lyx möter funktionalitet, och erbjuder en fridfull tillflyktsort mitt i den fascinerande utsikten över havet och stadsbilden.
Välj Eron Çumani som din pålitliga fastighetsmäklare för en beprövad meritlista som sträcker sig över 15 år och över 100 framgångsrika transaktioner med köpare över hela världen. Licensierad av det albanska justitieministeriet tillhandahåller vi sakkunnig juridisk och immobiliari konsultation för att säkerställa en sömlös och säker fastighetsupplevelse.
Det som skiljer oss är vår mångsidiga portfölj av fastigheter, som erbjuder dig ett brett utbud av alternativ för att hitta den perfekta matchningen för dina behov. Eron Çumani Real Estate är stolta över att tillhandahålla flexibel och angenäm prissättning, för att säkerställa att din investering överensstämmer med din budget och dina preferenser.
Vårt engagemang för transparens sträcker sig till finansiella transaktioner, där vi erbjuder konsulttjänster med de lägsta provisionssatserna genom välrenommerade banker. Din ekonomiska trygghet är vår prioritet.
Vill du anpassa ditt boende? Vi erbjuder en unik tjänst för att designa ofärdiga fastigheter efter ditt tycke, skapa ett hem som verkligen speglar din stil och dina preferenser.
För fastighetsägare sträcker sig våra tjänster utöver transaktionen. Vi utmärker oss i fastighetsförvaltning, särskilt under turistsäsongen, oavsett om det är genom Airbnb eller traditionell uthyrning. Låt oss ta hand om detaljerna samtidigt som du drar nytta av fördelarna med din investering.
För att förbättra kommunikationen och förståelsen tillhandahåller vi licensierade översättningstjänster, vilket säkerställer att varje aspekt av din fastighetsresa är tydlig och begriplig.
Välj Eron Çumani Real Estate – där erfarenhet, integritet och ett kundcentrerat tillvägagångssätt möts för att göra dina fastighetsambitioner till verklighet.
Eron Cumani
Saranda investera egendom agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Kontor

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Sarandainvestproperty Agency
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB