Försäljning 2:a, Saranda, Sarandë, Albanien, Sarande - Quarter No 3 , Street RRuganr 6

Försäljning - Cod. 43347

  • Typ: 2:a
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Lägenhet med havsutsikt
Ge dig ut på en oöverträffad livsupplevelse i Saranda med denna minutiöst designade lägenhet, inbäddad i en stad känd för sina 300 dagar av sol och ett mycket gynnsamt klimat. Denna sofistikerade bostad på 100 m², som pryder andra våningen, representerar en harmonisk blandning av lyx och funktionalitet.
Bestående av 2 sovrum, ett stort vardagsrum med kök, 2 badrum och en strategiskt placerad balkong i sydostläge, utstrålar bostaden en atmosfär av raffinerad elegans. Tillverkad 2020, den här fastigheten återspeglar inte bara modern estetik utan har också ett säkert ägarcertifikat, vilket understryker juridisk integritet.
Förhöjer din levnadsstandard, lägenheten är utrustad med en hiss för sömlös åtkomst och genomgår en noggrann årlig administration, vilket säkerställer en problemfri ägandeupplevelse. Beläget bara 1000 meter från havet, erbjuder det en tillflyktsort från urbant stök, och utgör en lugn oas bort från stadens liv och rörelse.
Det elektriska värmesystemet, med individuella kontroller, tillsammans med en luftkonditionering, ger personlig klimathantering året runt. Denna bostad är mer än ett hem; det är ett bevis på symbolen för modernt kustliv.
Fastigheten levererar en nyckelfärdig lösning och inkluderar noggrant utvalda dörrar, kakel och sanitetsarmaturer i badrummen. Allmän parkering i närheten förbättrar tillgängligheten, vilket betonar bekvämlighet för både boende och gäster.
Beläget i utkanten av staden, njut av fördelarna med frisk luft och panoramautsikt över havet och stadsbilden. Priset på 119 900 € lockar detta exklusiva erbjudande kräsna individer att ta tillfället i akt att göra anspråk på sin andel i symbolen för sofistikering i Saranda. Lyft din livsstil och gör denna oöverträffade lägenhet till din fristad mitt i tjusningen av kustnära boende.
Välj Eron Çumani som din pålitliga fastighetsmäklare för en beprövad meritlista som sträcker sig över 15 år och över 100 framgångsrika transaktioner med köpare över hela världen. Licensierad av det albanska justitieministeriet tillhandahåller vi sakkunnig juridisk och immobiliari konsultation för att säkerställa en sömlös och säker fastighetsupplevelse.
Det som skiljer oss är vår mångsidiga portfölj av fastigheter, som erbjuder dig ett brett utbud av alternativ för att hitta den perfekta matchningen för dina behov. Eron Çumani Real Estate är stolta över att tillhandahålla flexibel och angenäm prissättning, för att säkerställa att din investering överensstämmer med din budget och dina preferenser.
Vårt engagemang för transparens sträcker sig till finansiella transaktioner, där vi erbjuder konsulttjänster med de lägsta provisionssatserna genom välrenommerade banker. Din ekonomiska trygghet är vår prioritet.
Vill du anpassa ditt boende? Vi erbjuder en unik tjänst för att designa ofärdiga fastigheter efter ditt tycke, skapa ett hem som verkligen speglar din stil och dina preferenser.
För fastighetsägare sträcker sig våra tjänster utöver transaktionen. Vi utmärker oss i fastighetsförvaltning, särskilt under turistsäsongen, oavsett om det är genom Airbnb eller traditionell uthyrning. Låt oss ta hand om detaljerna samtidigt som du drar nytta av fördelarna med din investering.
För att förbättra kommunikationen och förståelsen tillhandahåller vi licensierade översättningstjänster, vilket säkerställer att varje aspekt av din fastighetsresa är tydlig och begriplig.
Välj Eron Çumani Real Estate – där erfarenhet, integritet och ett kundcentrerat tillvägagångssätt möts för att göra dina fastighetsambitioner till verklighet.

Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Sarandainvestproperty Agency
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB